ŞİFALI BİTKİLERLE ZAYIFLAMA FORMÜLÜ


ŞİFALI BİTKİLERİ KULLANDI by doktoromercoskun Kadınlar zayıflamaya bir formül arıyorlar. İştahınızı kilitlemeye, şifalı bitkilerle yağları yakmaya ne dersiniz? Uzmanlara göre bitkilerle zayıflama yöntemi iştahı dizginliyor. Doğal hayattan edilen yöntem yağları yakarak gerçek zayıflamayı sağlıyor.

Şişmanlık sadece estetik sorunu değil. Aşırı kilo kanser, kalp, diyabet ve tansiyon gibi önemli hastalıkların da nedeni olabiliyor. Şişmanlık ruhsal açıdan da insanları olumsuz etkiliyor. Şişman insanların depresyona girme oranı her zaman yüksek. Bu kadar sorun varken maalesef o kadar da çözümü yok. “Az yiyeceksin, çok hareket edeceksin” gibi bir formüle insanlar çok rağbet etmiyor. Peki, zayıflama tekniklerinin hiç suçu yok mu? Uzmanlar sıkı diyete girip günlerce aç kalıp, sonra da zayıflayanların büyük yanlış yaptığını söylüyor. Bir süre sonra iki misli kiloyla karşılaşınca neye uğradıklarına şaşıran “şok diyet” kadınları, başka çareler aramaya başlıyorlar. Bu çarelerden birinden de “modern aktar” olarak bilinen şifalı bitkiler üzerine çalışmalar yapan Volkan Kurt söz ediyor. Volkan Kurt, birçok kadının bir türlü zayıflayamama şikayetlerden yakındığını, o yüzden de doğal ve şifalı bitkiler üzerinde çalıştıklarını, o nedenle doğru sonuçlar aldıklarını vurguluyor.

Asıl Formül Doğada
Volkan Kurt’a göre sağlığın asıl formülü doğada. Bitkisel ve doğal olan her şeyin ilgi alanlarına girdiğini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirtiyor. Son olarak yaptıkları çalışmayla da kilo sorunu olanların ilgi odağı. Çalışmalarının odağında içeriğinde “yağ yakıcı” şifalı bitkiler bulunuyor. Sorun sadece otlarla bitmiyor tabii. Bitkilerin “özünde” de mucizeler gizli. Kurt, bazı bitki özlerinin yağları daha kolay yaktığını, bu nedenle kilolu olanlara bu özleri de tavsiye ettiklerini belirtiyor.